100% tiszta argán olaj

A 100% tiszta, hidegen sajtolt marokkói argánmag-olajban zsírsavak, vitaminok, fenolok (például kávésav) és karotének is gazdagon találhatóak. Az argánolaj fő zsírsavai: olajsav és linolsav. Ezek mind segítségedre lesznek abban, hogy támogasd bőröd egészséges működését, és csökkentsd a szárazságot, megszüntesd a hámló foltokat. Ha pedig a hajadon használod, az különösen csillogó lesz, idővel pedig erősebb is.

Miért szeretjük annyira a 100% tiszta argán olajat?

  • 80%-os zsírsavtartalmával táplálja a bőrt
  • Segít megszüntetni a bőrhúzódást és a száraz foltokat
  • Erősíti a bőr természetes védőrétegét
  • Csillogóvá és idővel erősebbé teszi a hajat

Fantasztikus vitamin forrás 

Az argánolaj E-vitaminban is gazdag, amely felel az egészséges hajért, bőrért és szemért. Ez a vitamin erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. 

Néhány tanulmány kimutatta, hogy az argánolaj hatékonyan csökkentheti az öregedés jeleit közvetlenül a bőrre alkalmazva. 

Az argánolaj hatékonyan képes kezelni a pattanásokat, csökkentheti a bőrpírt és enyhíti az akne által okozott irritációt

Számos esszenciális zsírsav van benne, amelyek 80%-a telítetlen. E-vitamin forrás a bőrödnek, magas az antioxidáns tartalma is, valamint öregedésgátló és erős hidratáló képessége van. Fontosak még a fitoszterolok, amelyek a sejtmembránok megújításáért felelősek. 

Kiváló bőrfeszesítő hatása van, gyulladásgátló, gombaölő, sejt regeneráló hatású, nem véletlenül gyakori összetevője az érett bőrre készült arckrémeknek is. 

A testen masszírozva kiváló bőrfeszesítő, bőrregeneráló hatása van. 

Gyulladás gátló hatása miatt érdemes alkalmazni pattanásokra, testen külsőleg lévő elváltozásokra.

Az argán olaj megvédi az erős növekedésnek kitett has tájéki szöveteket a repedezésétől, rugalmas marad a bőr és a szülés után könnyebben visszahúzódik eredeti állapotára. Combtájékon segíthet a narancsbőr kialakulását megelőzni. 

A körömágy ápolására önmagában is remek, de jó gombaölő hatása is van. Általánosságban pedig erősíti a körmöket kézen, lábon egyaránt. 

Szép, fényes, egészséges hajkoronáért! Fontos kiegészítés, hogy csak a száraz, töredezett hajadra használd, mert a zsíros típuson nem segít, és nem szabad a mennyiséget se túlzásba vinni, mert nem növeli a hatásfokot! 

Különösen jól gyógyítja a sebeket, illetve az égési sérüléseket, sejtregeneráló tulajdonsága miatt.