Szappanhölgy nagykövetek

Felkértünk négy csodálatra méltó nőt, hogy ők képviseljék kedves szappan hölgyeinket egy profilkép cserével.
Közös bennük, hogy mind a négyen valami igazán különlegeset alkotnak, inspiráló személyiségek és kiemelten érdeklődnek a természetközpontú, egészséges és tudatos szemléletű életmód iránt.

Kíváncsiak vagyunk, hogy ti is észrevesztek-e a hasonlóságokat a valódi és a rajzolt hölgyek között.  

Bach Kata sokoldalú színésznő, aki finom alkatával, fanyar humorával és határozott keménységével a klasszikus naíváktól a drámai hősnőkig sokféle szerepben érvényesült már. A Vígszínház tagja. 
Megrendítő alakítást nyújtott a Bűn és bűnhődésben mint Szonya, és a humorát megmutathatta a Don Juanban Charlotte szerepében. Anna Karenina címszerepét kifinomult érzékenységgel ábrázolta: a szépsége okán korábban heroizált karaktert árnyoldalával együtt ábrázolta. 
Két éves kislányával és szintén színész férjével, Wunderlich Józseffel az egészség- és környezettudatos életmódban leli örömét.

Ács Eszter színművésznő, előadó és dalszövegíró.
Munkássága hajnalán a különleges Pegazusok Nem Léteznek formáció alapítója és énekese. Már egyetemi évei alatt a Nemzeti Színház színterén szerepelt, azóta a társulat oszlopos tagjává vált.
Szentimentális, törékeny ám hektikusan karakteres alkatával számtalan klasszikus és modern szerepet vállalt: mesterien alakít Tündét (Csongor és Tünde), Évát (Az ember tragédiája) vagy épp Liane-t (Szent szörnyetegek). A színház mellett a családja tölti ki napjait, az otthonhoz kapcsolódó tevékenységeket pedig igyekszik a fenntarthatóság jegyében örömteli eseményekké alakítani.

Kertész Kriszta ayurvédikus életmód tanácsadó és kozmetikus, beauty és lifestyle blogger. 

A blogját és a hozzá kapcsolódó YouTube csatornát azért indította, hogy megossza a tapasztalataimat, és az őt ért inspirációkat úgy, hogy segíthessen vele másoknak.
Az egészséges, tudatos és minimalista szemléletű életmód, valamint a természetes szépségápolás a szenvedélye, de más, elsősorban nőket érintő és érdeklő témáról is szívesen ír és készít videókat.

Bertók Éva művész, művészetterapeuta
A művészetterápia gyógyító hatását először saját magán tapasztalta meg, ezt a tudást szeretné átadni másoknak is, az alkotás, a létrehozás élményét, érzését. A kreativitásunk megélése, az agyag érintése, formázása által meditatív állapotba kerülünk. Megláthatjuk önmagunk előtt is ismeretlen gyengeségeinket, problémáinkat, melyeket tudatos szintre emelve képesek lehetünk megoldani, elhagyni a felismerés által. Ez nem csak önbizalmat ad, hanem az önismereten keresztül figyelmesebb életvezetést is eredményezhet.

A szabad kézi technikát 11 évig tartó dél-amerikai utazásai során sajátította el. A művészetterápiás foglalkozásai a régi Fonókhoz hasonlóan, szabad légkörben zajlanak, megbeszélve a napi, illetve régen/mélyen meglévő problémákat. Kiemelten érdekli a női-férfi egyensúly, ezalatt értve a bennünk rejlő kétpólus harmóniáját is.

Mi nagyon élveztük az együttműködést, jó volt elmerülni jobban
a kiváló személyiségek életútjában, reméljük, titeket is inpirálnak!

A négy új szappanunkról pedig itt találhatsz bővebb leírást:

Csalán – Teafa Szappan
Körömvirág Szappan
Eper – Rózsaszappan
Kávé-Spirulina