Újraindulás júniusban

Már alig vártuk, hogy újra találkozhassunk veletek !!! : )))) Végre ebben a hónapban lassan, újra kezdenek beindulni a vásárok.

Elsőként a nagyon jó hangulatú piliscsabai piacon vettünk részt. Május vége óta pedig minden szombaton megismételjük ezt a felfrissítő, kedves eseményt! A környékről és távolabbról is érkeznek kistermelők, úgy mint a tahitótfalusi eperbor, a pilisvörösvári Rotburger sör, a kölcsei Organic kingdom (biogazdálkodás) és számos kézműves termék képviselője: házi sajtok, pástétomok, amit csak el lehet képzelni 🙂 Természetesen a finom kávé, a paradicsom palánták és a friss húsáruk sem maradhatnak el.

További infót a piliscsabai piacról ide kattintva találtok!

Múlt vasárnap pedig Budapesten, az Ellátóház udvarán voltunk a Vegan Sunday Marketen. Azt leszámítva, hogy a monszun vihar minket is egy rövid időre elmosott, nagyon élveztük a napot!

Örülünk, hogy élőben is meg tudjuk mutatni a termékeinket és újdonságainkat. Így nem kell elmagyaráznunk az elképesztően finom illatokat 😍 Ügyelve a higiéniára még ki is próbálhatjátok ilyenkor a mennyei krémeinket! 

Fantasztikus árusok voltak kint, minőségi termékekkel. Találhattatok vegán kutya eledelt (és ápolószereket kis kedvenceknek), csinos, többször használható bevásárló szütyőket az Urban zerowastertől, fa tálakat és evőeszközöket Rawsytól, vegán krémeket, pástétomokat a Mislenyi Ízműhelytől és még sorolhatnánk. Természetesen vegán burger nélkül nem az igazi egy vegán piac, ezt a Vegan Love biztosította.

További infót a Vegan Sunday Marketről ide kattintva találtok!

Kaptunk meghívásokat hasonló szellemiségű rendezvényekre, úgyhogy a jövőben biztos, hogy sok helyszínen találkozhattok velünk és termékeinkkel c:

A legközelebbi vásár Budapesten a ZeroBörze x ZeroWorkshop x HESSZ lesz az Aurórában,
gyertek június 28-n! Izgalmas tervezők lesznek velünk, például Hermann Zsombor fa ékszereivel. Hozzatok javítanivaló ruhákat is, lesznek workshopok is 🙂

Azt követően pedig július 5-n a Karavánban találkozhatunk!

Szeretettel várunk benneteket!