„Álomszép neszeszerbe rejtve” csomag

8 500 Ft

Szerelem volt első látásra, amikor megláttuk ezt az álomszép, kézzel készített neszeszert, amit az egyik barátnőm készített! El is döntöttük, hogy mi is hozzáadjuk a Cocoon csodáink színét-javát és létrehozunk egy szuper utazós csomagot. Szerintük minden nőnek szüksége van egy ilyen neszeszerre és persze a benne rejtőző 100% természetes Cocoon kozmetikumokra!

Az “Álomszép neszeszerbe rejtve” csomagban minden benne van, amire csak szükséged lehet nap mint nap: egy nyugtató, levendulás testvaj (50 ml), egy szuper natúr szappan, egy finom ajakbalzsam, egy istennői parfümkrém és egy csodálatos, kézzel készített nőies neszeszer. Ah, minden igazi nőnek kell egy ilyen!

95 készleten

Cikkszám: 2020-02-25 Kategória:

Leírás

Mit tartalmaz ez szuper csomag?

A csomag 4 csodás természetes kozmetikumot rejt magában: Elemi-Citromfű tea szappant, egy Levendulás testvajat, egy Vénusz parfümkrémet, egy Elemi-Benjoin Siam ajakbalzsamot és egy csodálatos neszeszert.

Kozmetikumaink mindegyike 100% természetes és prémium alapanyagokból kézzel készül és újrahasznosítható csomagolásban küldjük el őket neked. Állatokon soha nem tesztelünk, ez a csomagban lévő kozmetikumainkra is igaz tehát. A beszállítóinktól pedig FairTrade (méltányos) kereskedelem útján szerezzük be a különleges alapanyagokat – hiszünk abban, hogy ezzel támogatjuk őket a legjobban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„„Álomszép neszeszerbe rejtve” csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük