Akció!

„Igazi Férfiaknak és nagybetűs Nőknek” csomag

7 740 Ft 6 580 Ft

A természetes kozmetikumokban az az igazán nagyszerű, hogy illatuk sok esetben nem csak a nőknek, de a férfiaknak is nagyon jól állnak. Hiszen ezek nem mesterséges illatanyagok, hanem olyanok, melyeket a természet adott nekünk. Az „Igazi Férfiaknak és nagybetűs Nőknek” csomagunk pont ilyen Cocoon kozmetikumokat tartalmaz: bátran használhatjátok őket mindketten!

Ebben a szuper csomagban olyan natúr kozmetikumokat rejtettünk el, melyeket bátran használhatnak mindkét nem képviselői: két szappan, mely finoman tisztítja, regenerálja, gyógyítja és táplálja a bőrt, egy deokrém, melyre a nap 24 órájában bátran számíthatunk, egy solid deokrém, ami éppen, hogy csak finom illatot ad nekünk a nap során és egy speciális balzsam, amit megfázás, fejfájás esetére fejlesztettünk ki – igazi csodaszerek!

98 készleten

Cikkszám: 2215739-1-2-1 Kategóriák: ,

Leírás

Mit tartalmaz ez szuper csomag?

A csomag 5 csodás természetes kozmetikumot rejt magában: két finom, regeneráló szappant, egy fantasztikus deokrémet (20 ml), egy szolid parfümkrémet és egy gyógyító, regeneráló balzsamot.

Mindegyikük 100% természetes és prémium alapanyagokból kézzel készül és újrahasznosítható csomagolásban küldjük el őket neked. Állatokon soha nem tesztelünk, ez a csomagban lévő kozmetikumainkra is igaz tehát. A beszállítóinktól pedig FairTrade (méltányos) kereskedelem útján szerezzük be a különleges alapanyagokat – hiszünk abban, hogy ezzel támogatjuk őket a legjobban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„„Igazi Férfiaknak és nagybetűs Nőknek” csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük