‘Tegyél egy próbát a kedvenceinkkel!’ csomag

6 000 Ft

Ha még nem élted át Cocoon kozmetikumaink varázsát, de szívesen tennél egy próbát, akkor ezt a csomagot neked találtuk ki! Azokat a termékeinket válogattuk össze ugyanis benne, amiket a legtöbben választanak (és imádnak!) a vásárlóink közül. A csomagban természetes szappant, deokrémet, fürdőradírt, masszázstömböt és ínycsiklandozó testvajakat is elrejtettünk.

Azért szeretjük annyira ezt a csomagot, mert tényleg benne van a szívünk-lelkünk. Nagyon jó választás azoknak, akik ki szeretnék próbálni natúr kozmetikumainkat anélkül, hogy egyenként megvásárolnák a nagyobb kiszerelésű változataikat.

74 készleten

Leírás

Mit tartalmaz ez a szuper csomag?

A csomag 6 csodás kozmetikumot rejt magában: egy ápoló szappant, egy ínycsiklandozó illatú fürdőradírt, egy hatásos deokrémet, egy zabos masszázstömböt és két gazdag testvajat.

Azokat a természetes kozmetikumokat választottuk a csomagba, amiket a legtöbben választanak és imádnak vásárlóink közül. Így biztosak vagyunk abban, hogy te sem fogsz csalódni bennük!

Mindegyikük 100% természetes és prémium alapanyagokból kézzel készül és újrahasznosítható csomagolásban küldjük el őket neked. Állatokon soha nem tesztelünk, ez a csomagban lévő kozmetikumainkra is igaz tehát. A beszállítóinktól pedig FairTrade (méltányos) kereskedelem útján szerezzük be a különleges alapanyagokat – hiszünk abban, hogy ezzel támogatjuk őket a legjobban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„‘Tegyél egy próbát a kedvenceinkkel!’ csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük